PROTEKTA

Novosti

Ono što ne vidiš, ne možeš ni ukrasti!

 

Protekta d.o.o. je u svoju ponudu uvela sustave generatora sigurnosne magle talijanskog proizvođača UR Fog S.r.l.

Radi se o sustvima koji su se pokazali izrazito učinkoviti u sprečavanju provalnih pljački u različitim tipovima objekata od malih trgovačkih objekata do velikih skladišta.

Za više informacija pogledajte ovdje ili nam se obratite telefonom ili mailom.

Detekcija napada na bankomate - novo u ponudi

Tvrtka 3SI iz Belgije je predstavila SecuriSense, novi proizvod za detekciju svih tipičnih napada na bankomate (rezanje, čupanje, napadi eksplozivnim plinom)

SecuriSense je razvijen kao odgovor na globalno povećani obujam napada na bankomate kao uređaj za detekciju oji se spaja na različite postojeće sigurosne sustave bankomata (uređaje za neutralizaciju novčanica, praćenje ili alarmiranje)

Za više informacija kliknite ovdje.

Automatske samoposlužne mjenjačnice - novo u ponudi

Protekta d.o.o. je ekskluzivni uvoznik talijanskog proizvođača SIGMA SPA za samoposlužne mjenjačnice za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Ovaj koncept donosi mnoge prednosti tvrtkama koje se bave mjenjačkim poslovima kao što su: niska cijena pogona bez potrebe za zaposlenicima, niži troškovi najma prostora i njegovog opremanja, niski troškovi održavanja, jednostavnost premještanja (u skladu sa turističkom sezonom) itd.

Za više informacija pogledajte ovdje ili nam se obratite telefonom ili mailom.