PROTEKTA

BDS-Day

Depozitni sef BDS-Day (u varijanti sa deponiranjem sa stražnje ili prednje strane) je konstruiran za zaštitu dnevnog utrška. Integrirana ladica za depozit omogućuje certificiranje prema EN 1143-2 u klasi III, zadovoljavajući na taj način zakonske i zahtjeve osiguravajućih kuća.

Sustav ima dva dijela: gornji depozitni modul koji je dostupan zaposlenicima objekta i sigurnog donjeg dijela koji mogu otvoriti i preuzeti utržak samo djelatnici zaštitarske tvrtke koja prevozi novac.      

 

Kao opciju BDS-Day može posjedovati poseban administracijski modul koji omogućuje autorizaciju, identifikaciju te velik broj dodatnih opcija za osobu koja radi depozit. Ova dodatna kontrola omogućuje velik broj opcija za zaštitu i nadzor gotovinskih transakcija. BDS-Day EL se može unaprijediti kako bi postao multi-klijentski, inteligentni depozitni sustav koji udovoljava individualnim zahtjevima. Moderni zaslon osjetljiv na dodir, kombiniran sa visokom brzinom deponiranja omogućuje korisnicima da brzo zaštite novac i povežu ga sa idividulanim blagajnicima. Uređaj ima mrežni pristup kojim se omogućuje pregled nad depozitima. 

Karakteristike BDS Day EL:

- identifikacija korisnika putem PIN-a ili kartice

- transfer podataka na platformu za upravljanje

- registracija serijskog broja sigurnosne vrećice putem skenera ili tipkovnice

- upisivanje količine novca

- ispisivanje potvrde za svaki depozit