Generatori magle

ONO ŠTO NE VIDIŠ, NE MOŽEŠ NI UKRASTI !

Generatori magle su jedini elektronski sistem tehničke zaštite koji SPREČAVA krađu ili prepad. Alarmni sustav javlja da je došlo do neovlaštenog ulaza, videonadzorni sustav nam može prikazati proces krađe i kako je to izgledalo, a generatori magle djeluju zaista u smjeru sprečavanja otuđivanja imovine, kao i dodatna zaštita djelatnika u slučaju prepada u radno vrijeme.

Osnovni princip djelovanja takvih uređaja je trenutno ispuštanje ogromne količine guste magle koja može biti toliko gusta da vidljivost bude 0 metara, što totalno dezorjentira provalnika/napadača i više nije u stanju izvršiti svoj kriminalni naum. Međutim, redovno do te situacije niti ne dolazi jer svaki kriminalac koji dođe u situaciju da želi izvršiti provalu/prepad i vidi da se, u toku izvršenja te radnje, prostorija strahovito brzo puni vrlo gustim dimom, obustavlja započete radnje i povlači se neobavljena posla.

Magla koju generatori magle proizvode je na bazi glikola i potpuno je neškodljiva za zdravlje ljudi. Vrlo sličnu maglu koriste razni izvođači na koncertima u vizualne svrhe. Naravno da posjedujemo sve europske certifikate potrebne za to, kao i certifikat o neškodljivosti za zdravlje ljudi i životinja. Proizvedena magla ne ostavlja nikakve tragove na robu koja se nalazila u prostoriji za vrijeme aktivacije uređaja i nakon temeljitog provjetravanja prostorije sve ostaje jednako kao i prije događaja.

Generatori magle se razlikuju u kvaliteti proizvedene magle ( gušće je bolje) i brzini kojom tu maglu stvaraju ( brže je bolje). Protekta d.o.o. zastupa UR Fog S.R.L.  koji spada u sam svjetski vrh proizvođača generator magle, jer je to proizvođač generatora magle sa najkvalitetnijim rješenjima u tom području, kao i što je proizvođač uređaja koji maglu stvara najbrže u najvećoj količini ( do 1800m3).

Obratite nam se s povjerenjem kako bi Vam ponudili model uređaja koji je najprimjereniji veličini i vrsti Vašeg prostora.