Keyguard

KeyGuard sustav za upravljanje ključevima odlikuje dobro promišljen dizajn, koji osigurava značajnu uštedu prostora pri zidnoj montaži te pojednostavljeno i značajno skraćeno vrijeme vađenja ključa, zahvaljujući LED osvjetljenju mjesta za pohranu ključa.

Izgled kućišta i njegova minimalna dubina omogućuju skladno uklapanje u moderan uredski prostor. Sustav upravljanja ključevima ima brojne mogućnosti naprednog upravljanja ključevima.

Opis

KeyGuard je predviđen za integraciju s vašim sigurnosnim sustavima. Protokol je otvoren za integracijske partnere, što omogućuje implementaciju komunikacije među sustavima na bilo kojoj razini. Na primjer, pri integraciji s alarmnim sustavom, moguće je potpuno automatizirati proces uključivanja/isključivanja alarma nakon vraćanja/uzimanja ključa. Odgovarajuća potvrda može biti prikazana izravno na zaslonu sustava za pohranu ključeva.

MODULARNA STRUKTURA

Sustav odlikuje princip modularne strukture. Možete naručiti sustav bilo koje veličine, počevši od sustava za 10 ključeva, a kasnije ga možete proširiti na nekoliko stotina ključeva. Također možete instalirati nekoliko sustava u različitim dijelovima zgrade i povezati ih putem jednog softvera.

VERZIJE

Sustav je moguće isporučiti s čvrstim metalnim vratima, prozirnim polikarbonatnim vratima ili bez vrata. Upravljačka ploča može se postaviti ispod ormarića ili na desnoj strani ormarića. Uz uređaj se isporučuju  nosači za obje varijante.

INTELIGENTNI PRIVJESCI ZA KLJUČEVE

Ključevi se pričvršćuju na inteligentne privjeske, u koje je ugrađen čip s jedinstvenim identifikatorom i kukicu od nehrđajućeg čelika promjera 3 mm. Podaci iz ugrađenog čipa koriste se za provjeru i identifikaciju ključa svaki put kada je potrebno izvaditi ključ iz ormarića ili ga vratiti na njegovo mjesto. Pristup ključu mogu imati samo ovlašteni korisnici, čija se prava dodjeljuju pojedinačno. Inteligentni privjesci dostupni su u različitim bojama.

Za povećanje sigurnosti moguće je koristiti kutijice za pohranu ključeva. U tom slučaju, ključevi su također pričvršćeni na inteligentne privjeske s jedinstvenim čipom, a zatim se ključ s inteligentnim privjeskom umetne u kutijicu, koja se može zatvoriti na klasičan način. Dostupne su kutijice standardne veličine (70 mm) i produžene kutijice za duge sigurnosne ključeve dužine do 105 mm (veličina od središta rupe do vrha ključa).

JEDNOSTAVAN I PRAKTIČAN

Veliki zaslon osjetljiv na dodir, omogućuje ne samo jednostavno upravljanje sustavom za pohranu ključeva, već i brzo dobivanje svih potrebnih informacija, npr. tko je uzeo ključ i kada ili u kojem se ormariću za pohranu ključeva nalazi traženi ključ. Osim toga, možete generirati i ispisivati izvještaje bilo koje vrste korištenjem programa koji se isporučuje u kompletu.

Dva čitača (1 za vađenje/1 za vraćanje) s Wiegand formatom i skener otiska prsta (opcija) svjetskog lidera u biometrijskim tehnologijama, francuske tvrtke Morpho Safran integrirani su u kućište zaslona. Sustav omogućuje pristup spremištu ključeva bez unosa dodatnih informacija – potrebna je samo kartica ili otisak prsta. Kod integracije sa sigurnosnim alarmnim sustavima, poruke sa sigurnosnog alarma mogu biti prikazane on-line.

INTUITIVAN WINDOWS PROGRAM

Program koji se isporučuje uz uređaj omogućuje:

  • Definiranje korisničkih razina pristupa ključevima
  • Daljinsko upravljanje sustavom
  • Prijem potrebnih izvješća te upravljanje alarmima
  • Automatsko slanje email i SMS obavijesti
  • Grafički prikaza plana objekta
  • Mrežni rad i puno više