BDS-Night, klase III

BDS-Night dnevno/noćni trezori pružaju klijentima depozitni sustav konstruiran za zaštitu dnevnog utrška i u isto vrijeme ubrzanje procesa obrade novca. Ovisno o području u kojem se koristi, sustav daje dodanu vrijednost za klijente koji deponiraju i štite dnevni utržak.

Opis

Jednostavna navigacija omogućuje jednostavno korištenje, garantirajući da i neiskusni korisnici mogu jednostavno izvršiti depozite. Svi koraci nakon što se korisnik evidentira karticom ili PIN-om. Za unos deponiranog novca koristi se zaslon osjetljiv na dodir. Nakon unosa podataka, sigurnosna vrećica se stavlja u pretinac za deponiranje, skenira i transportira u sigurnosni dio sefa. Uređaj pohranjuje podatak o depozitu i pokreće ispis potvrde sa je depozit npravljen. Svi podaci su pohranjeni i dostupni za daljnju obradu.

BDS-Night je posebno pogodan za korištenje u samoposlužnim predvorjima banaka i štedionica ili kao multi-klijenstki depozitni sustav kojeg trgovci koriste za deponiranje utrška npr. u šoping centrima, željezničkim kolodvorima ili zračnim lukama.

Dostupan u izvedbama za deponiranje sa prednje odnosno stražnje strane.

Certificiran prema EN 1143-2 u klasi III-N